Scouting for another comebacks!

17 Aug

wahh, berhubung banyak grup/penyanyi yang mau comeback, gw bahas 1-1 yah~

the first is one of my fav girl group, 2NE1

Yep, they’re definitely going to release their first full length album, To Anyone on September 2010. yay! Finally a full length album of 2NE1 :D

Paman YG kemaren sempet bikin post di Homepagenya yang berjudul “Message from YG”
isi postnya paman YG :
“It’s quite a long passage but to sum it up, 2NE1 will be returning on September 9th with a 12 track album titled To Anyone. Six of the tracks will be brand new with four being their past digital singles and an additional two bonus tracks.”

MV lagu2 mereka bakal dirilis tanggal 9 September, bebarengan sama album mereka. Mereka juga nggak merilis teaser apapun.
Yang asoy, katanya Leader Black Eyed Peas a.k.a Will I Am ikut serta dalam membantu proyek album barunya 2NE1 lho~ wauw, bakal cihui ini albumnya~ ahahah
dan Will I Am juga ngebantu mereka buat debut di Amerika.
Great, 2NE1 daebak! :D (did i spelled it wrong? :p)

oh ya ngomong2 soal YG family Tae Yang is going to release his solo album “SOLAR” international version lho :D

info mengenai album TaeYang yang baru :
-Reservation Date: August 17th, 2010 to August 24, 2010
-Reserve at: YGE shop and other on/off-line stores
-Selling Date: August 25th, 2010
-Price: 14,800 won

Contains:
-Disc 1 (CD) + Disc 2 (DVD)
-YG Family Card
-Poster

DISC 1
1. SOLAR (Intro)
2. Superstar
3. Prayer (Feat. Teddy)
4. I’LL BE THERE (ENGLISH)
5. Wedding Dress (ENGLISH)
6. CONNECTION (ENGLISH) (Feat. BIG TONE)
7. Move (Feat. Teddy)
8. Where u at
9. I need a girl (Feat. G-Dragon)
10. Look Only At Me
11. Take it slow
12. I’LL BE THERE (KOREAN)

▶ DISC 2
1. Prayer (Feat. Teddy) M/V
2. Look Only At Me M/V
3. Where u at M/V
4. Wedding dress (ENGLISH) M/V
5. I need a girl (Feat. G-Dragon) M/V
6. I’LL BE THERE (KOREAN) M/V
7. I’LL BE THERE (ENGLISH) M/V
8. M/V MAKING FILM 1
9. M/V MAKING FILM 2

here’s his teaser :

Next, we have KARA here..

Nah, KARA juga bakal ngeluarin album, “KARA BEST 2007-2010” tanggal 29 September nanti.
Lagu2 di album KARA ini dipilih melalui voting lagu2 terbaik KARA yang pernah mereka rilis, dan hasilnya :
1st place “Mister”
2nd place “LUPIN”
3rd place “Honey”
4th place “PRETTY GIRL”
5th place “Wanna”

album mereka bakal dirilis dalam 2 versi yang berbeda, seperti biasa untuk menguras kantong yang tentu saja berupa Regular Edition dan Limited Edition.
Bedanya, album yang limited edition juga beserta DVD hand-shake event mereka waktu tanggal 14 Agustus, dan beberapa MV.

And last but not least, it’s 2PM

Huh, kenapa Nichkhun masih Blonde seperti ituh? >3< I don’t really like Blonde Nichkhun~
okeh, let’s just talk about their new song, daripada ngomongin protesnya Ciel mengenai rambut Nichkhun ituh.

Hmm, gw nggak tau sih mereka bisa dibilang comeback atau nggak, but I’ll post it anyway.
So, they’re going to release a new digital single titled “Thank You”

Lagu ini pertama kali mereka perkenalkan waktu konser mereka, dan mendapat banyak perhatian sampai sekarang.
Well Hottest, this song is for you guys! :D

source : allkpop

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: