Did Se7en Lip-sync?

30 Jul

well, semua pasti udah tau dong kalo Se7en baru aja melakukan comebacknya di MNetCountdown kemarin, and he get the #1! Congrats Se7en oppa!

(sorry I can’t display his comebacks videos here, karena video comebacknya Se7en udah diremove dari Youtube atas permintaan MNet D=)

Nah, because Se7en’s performance was so amazing and stunning, banyak Netizens yang malah berkomentar2 negatif, mereka malah menuduh kalo performancenya Se7en itu nggak ditampilkan secara live, alias lip-sync.
Hwalah, hwalah, hwalahh… *geleng2*

Tapi ada juga netizens yang dengan baik hati mendukung Se7en, dan mengupload video comebacknya Se7en MR-Removed versions. Karena video ini, banyak juga netizens yang berkomentar spt ini “This is Se7en after all, respect”, “I can tell just how much he had prepared to present such a good stage”, “This is what we call good vocal capabilities”, “This is one singer who is good in both dance and singing” etc.
Well, in my own opinion, I believe that was the real Se7en’s performance, I never doubted his singing abilities.
Se7en sendiri kan juga udah senior gituh di dunia musik, and he prepared his performance for many days, and that was the result.
Tapi yah, bukan salah netizens juga kalo sampe mengira si Se7en ini lip-sync, I bet they were too amazed after all :D

This is the MR-Removed versions of Digital Bounce (MNet comeback)

source : popinse7en.blogspot.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: